top of page
  • Foto van schrijverAngelique

Jij en jouw verhaal in beeld


Jij en jouw verhaal in beeld

Wil jij écht de verbinding maken met je doelgroep? Dat kan maar op 1 manier: door te laten zien wie jij bent en te vertellen wat jou zo speciaal maakt. Hoe meer jij van jezelf en je bedrijf laat zien, hoe beter je klanten je leren kennen. Met jouw authentieke verhalen bouw je een vertrouwensband op met je klanten.

Met de 5 tips in deze blog help ik jou aan een sterke personal brand.


Vind je het spannend? Je bent niet de enige! Maak het jezelf vooral in het begin niet te moeilijk en begin met een eenvoudige post. Ga gewoon aan de slag en je zult zien dat je er plezier in gaat krijgen. Je zult vooral ook zien dat je positieve reacties gaat krijgen op jouw persoonlijke berichten die zijn geschreven vanuit jouw passie.


5 praktische tips voor jouw personal branding:

  1. Vertel in je berichten op social media wat jouw klanten van je moeten weten. Wat maakt jou uniek in vergelijking met andere aanbieders van dezelfde dienst of product? Laat een stukje van jezelf zien. Hierdoor krijgen klanten een beeld over jouw persoonlijkheid en jouw dienstverlening.

  2. Omschrijf wat jouw manier van werken zo bijzonder maakt: wellicht ben je helemaal thuis in een bepaalde niche, altijd op de hoogte van de laatste trends of sta je garant voor een supersnelle bezorging of uitstekende klantenservice. Benadruk gerust waar jij goed in bent en hoe je jezelf wilt onderscheiden van andere aanbieders.

  3. Wat is het resultaat als klanten met jou hebben gewerkt? Plaats regelmatig reviews die jouw klanten schrijven. Dit is een mooie manier om (positieve) ervaringen te delen en geeft anderen een realistisch beeld bij wat ze bij jou kunnen verwachten.

  4. Vertel regelmatig welke diensten jij aanbiedt of welke producten jij verkoopt. Je denkt dat men wel weet wat je doet, maar toch is het goed om regelmatig te benoemen waar jij de klanten mee helpt. Schrijf daarbij vanuit de wens of behoefte van je klanten.

  5. Hoe ziet jouw werkplek eruit? Waar ontmoet jij je klanten? Heb je een vaste werkplek of werk je mobiel? Geef anderen een inkijk in jouw bedrijf.


Passende foto's ter ondersteuning


Om deze verhalen te ondersteunen gebruik je natuurlijk passende foto’s die jouw boodschap versterken:

  • Actuele portretfoto’s waar jij op staat.

  • Persoonlijke stockfoto’s die in relatie staan tot wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.

  • Actie- en/of sfeerfoto’s die passen bij wat je vertelt in jouw berichten.

Een uitgebreide fotobeeldbank is heel praktisch. Het is een persoonlijke bibliotheek vol authentieke foto’s, die je in kunt zetten bij al je communicatie doeleinden.

Wil jij ook een actuele beeldbank vol foto’s om af te wisselen bij je berichten?


Neem contact met mij op en we bespreken wat ik voor je kan betekenen om een handige persoonlijke beeldbank te krijgen. Je kunt me bereiken via mail: info@fotograafangelique.nl of telefonisch: 06 51 76 01 15

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page