top of page
Fotograaf Angelique
FotograafAngelique_OverAngelique_3.jpg
Angelique op het strand

Over Angelique

Ik ben Angelique Lapré en heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Mijn ondernemersavontuur is gestart in 2019, toen ik besloot mijn passie te volgen en een van mijn twee parttime banen als secretaris van de ondernemingsraad op te zeggen. Zo gezegd zo gedaan: mijn bedrijf was 'geboren' ! 

 

In de afgelopen jaren heb ik fotografiekennis opgedaan bij diverse vakfotografen en ook meegedaan aan diverse fotoprojecten.

 

Ik vind het mooi om een verhaal, beleving of sfeer om te zetten in beeld en ervaar fotograferen als een geweldige manier om mijn creativiteit in kwijt te kunnen.

Of het nu gaat om een mooie zonsondergang, een krachtige zwart-wit foto of een sprekend portret: als ik de foto op het schermpje van mijn camera zie en er een lach op mijn gezicht verschijnt, dan weet ik dat het goed zit!

Liefde voor fotografie

De liefde voor fotografie heb ik onder andere van mijn vader. Sinds ik me kan herinneren neem ik net als hij vroeger, op bijna elk uitje mijn camera mee: je weet maar nooit wat je tegenkomt! Privé fotografeer ik het liefst mooie sfeerbeelden, waarbij ik oog heb voor details en uiteraard kijk ik daarbij altijd naar het licht en de compositie.

Fotografie en privé

In 2006 ben ik met mijn gezin van het mooie Dordrecht naar het eveneens prachtige Middelburg verhuisd, om heerlijk dicht bij het strand te gaan wonen. Zeeland staat bekend om het mooie licht en ik fotografeer dan ook met veel plezier aan de Zeeuwse kust.

 

Of er nog andere dingen zijn dan fotograferen die ik leuk vind? Jazeker! Dat is dansen (Salsa, Bachata, Kizomba), lekker eten met een mooi glas wijn, lezen, wandelen en met goed weer (race)fietsen. Dit alles het liefst gecombineerd in mijn favoriete Bella Italia.

"Het is met jou prettig samenwerken en fijn dat je meedenkt. Je bent rustig en stelt me op mijn gemak" is heel kort gezegd wat ik van klanten in het algemeen terugkrijg na de voorbereiding en de fotosessies zelf. Een goede samenwerking met de juiste connectie is voor mij een voorwaarde om goed fotowerk af te leveren.

 

Voor mij is het de perfecte mix om zowel portretfoto's als sfeerfoto's te maken voor de beeldbank van de ondernemers. Hierdoor kan ik fijn 1-op-1 werken met degene die ik portretteer en ook mijn creativiteit aanspreken voor een serie afwisselende sfeerfoto's.  

 

Mijn kernwaarden zijn:

Creatief | Luisteren | Geduldig

Graag tot ziens voor mijn camera om jouw unieke verhaal in beeld te brengen!

Angelique

Rosemarie.jpg

De voorbereiding voorafgaand aan de fotoshoot vond ik erg professioneel. Angelique vraagt eerst goed door, zodat ze een goed beeld heeft van je bedrijf en het verhaal/visie van je bedrijf. 

 

Ze geeft tips over het opdoen van ideeën m.b.t. de fotoshoot. Angelique denkt echt met je mee!

 

Ik zelf heb er altijd een hekel aan om op foto's te staan. Angelique stelde mij op het gemak en kijkt echt naar de mogelijkheden om de foto's er nog beter/professioneler er uit te laten zien.

 

Ik raad Angelique aan, omdat ze enthousiast en professioneel is en ze continu meedenkt en tips geeft op het gebied van de uitstraling van je bedrijf. 

 

Mijn social media ziet er nu professioneler en frisser uit en sluit beter aan bij de persoon en mijn bedrijf wat ik uit wil stralen!!

Rosemarie van Fit by Rose

Altijd professionele foto’s op voorraad

De kwaliteit van je foto’s zegt (ook) iets over de kwaliteit van je bedrijf

bottom of page