top of page
Fotograaf Angelique
Angelique in gesprek
Fotoshoot Angelique

Dit ben ik

Omdat het best lastig is om iets over jezelf te schrijven, hier een paar uitspraken van mijn klanten:

 

“Ik voel me op mijn gemak bij jou”

“Je bent creatief”

“Je weet het beste uit mij naar boven te halen”

“Fijn dat je meedenkt”

“Ik krijg zoveel positieve reacties op mijn foto’s”

“Fijn om met jou samen te werken”

 

Ik ben geboren en getogen in Dordrecht en woon sinds 2006 met veel plezier in Middelburg. Vanaf mijn 20e heb ik in diverse administratieve functies gewerkt.

 

Nadat ik de mooie grens van 50 was gepasseerd, stelde ik mijzelf de vraag: ‘Is dit wat ik nog jarenlang wil blijven doen?’  Het antwoord is duidelijk en ik besloot mijn hart te volgen.

 

Ik fotografeer al vanaf mijn tienerjaren en sprong in het diepe door in 2019 mijn fotografiebedrijf te starten. Van trouwe werknemer naar het ondernemerschap: ik heb daar geen dag spijt van gehad.

 

Ik help ondernemers aan foto’s voor een persoonlijke beeldbank. Foto’s om aan hun klanten te laten zien wie ze zijn, wat ze doen en waar ze voor staan.

 

Met liefde voor het vak en respect voor de ander, creëer ik de foto’s waarmee de ondernemers de juiste klik krijgen met hun klant.

Angelique

Rosemarie.jpg

De voorbereiding voorafgaand aan de fotoshoot vond ik erg professioneel. Angelique vraagt eerst goed door, zodat ze een goed beeld heeft van je bedrijf en het verhaal/visie van je bedrijf. 

 

Ze geeft tips over het opdoen van ideeën m.b.t. de fotoshoot. Angelique denkt echt met je mee!

 

Ik zelf heb er altijd een hekel aan om op foto's te staan. Angelique stelde mij op het gemak en kijkt echt naar de mogelijkheden om de foto's er nog beter/professioneler er uit te laten zien.

 

Ik raad Angelique aan, omdat ze enthousiast en professioneel is en ze continu meedenkt en tips geeft op het gebied van de uitstraling van je bedrijf. 

 

Mijn social media ziet er nu professioneler en frisser uit en sluit beter aan bij de persoon en mijn bedrijf wat ik uit wil stralen!!

Rosemarie van Fit by Rose

Altijd professionele foto’s op voorraad

De kwaliteit van je foto’s zegt (ook) iets over de kwaliteit van je bedrijf

bottom of page