top of page
  • Foto van schrijverAngelique

Jij bent het visitekaartje van je bedrijf, dus laat jezelf zien!

Bijgewerkt op: 14 dec. 2023


Jij bent het visitekaartje van je bedrijf, dus laat jezelf zien!

Als ondernemer is het belangrijk om jezelf online te laten zien en waardevolle content te delen. Zo leren jouw (potentiële) klanten je kennen, het is een onderdeel van je visitekaartje.


Zodra ze jouw dienst of producten nodig hebben, zullen ze zeker aan je denken, doordat je gedurende een periode daarvoor, online vertrouwen hebt opgebouwd. Je website is natuurlijk dé perfecte plek om door middel van foto’s te laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat.


Social media is ook zeker niet meer weg te denken voor je branding en zichtbaarheid, zoals het zakelijke platform LinkedIn. Op Instagram en Facebook komen je foto’s in één oogopslag goed tot hun recht.


“Leuk Angelique, maar ik vind foto’s maken vreselijk!”


Het is zeker voor te stellen dat je liever aan het ondernemen bent en de dingen doet die je leuk vindt. Dan ben je vaak niet bezig met het maken van foto`s van jezelf. Toch is het belangrijk om een band op te bouwen met je klanten door met regelmaat een foto van jezelf te posten.


Waardevolle content

Als fotograaf sta ik eerlijk gezegd ook liever achter de camera dan ervoor. Mijn ervaring is dat het waardevol is om te werken aan mijn personal branding en dat ik laat zien wie ik ben en waar ik voor sta. Zelf post ik in ieder geval één keer per week op drie social mediakanalen: LinkedIn, Instagram en Facebook. Ik deel content waarvan ik vind dat het waardevol is voor mijn volgers: wat willen ze weten en wat willen ze zien?


In de berichten varieer ik met het soort foto’s. Ik laat regelmatig foto’s zien die ik heb gemaakt van klanten en die wissel ik af met foto’s van mijzelf in actie of een mooie portretfoto. Ik help jou aan actuele foto’s en zal je tijdens het fotograferen op je gemak stellen. Zodat jij online jezelf met actuele foto’s kan laten zien. Niets houd je meer tegen om nieuwe foto’s te maken!


Online visitekaartje

Tot slot kom ik nog even terug op de titel van dit blog, want die heb ik natuurlijk niet zomaar gekozen. Dit is namelijk wat de afgelopen maanden al een aantal keer tegen mij is gezegd:


“Je bent goed zichtbaar, ik zie je regelmatig voorbijkomen”


Zo zien mijn volgers met regelmaat de berichten die ik plaats op LinkedIn. In die posts vertel ik wat ik doe, laat ik natuurlijk foto’s zien en af en toe plaats ik een persoonlijk bericht.

De mensen die mij volgen komen zo meer over mij te weten en daarmee trek ik de juiste klanten aan. Ik gun ook jou (meer) online zichtbaarheid met foto’s die laten zie wie JIJ bent!


Oh en volg je mij al op LinkedIn?

Dan ben ik natuurlijk benieuwd of je mij ook regelmatig voorbij ziet komen. Zijn we nog niet gelinkt? Dan nodig ik je van harte uit om te connecten! LinkedIn is een waardevol online platform om zakelijk gezien, interessante contacten te leggen.
Let`s connect!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page