Welkom op mijn site! Ik ben portret- en sfeerfotograaf voor zowel ondernemers als particulieren.

 

Voor ondernemers maak ik foto's ter ondersteuning van hun content marketing. Ik zorg voor aanvulling van hun beeldbank met foto's die laten zien wie ze zijn en waar ze met hun bedrijf voor staan. Het resultaat is een persoonlijke en gevarieerde voorraad foto's om te gebruiken voor social media, website en folders. Ik denk met de ondernemer mee in het maken van passende beelden voor de zichtbaarheid.

Ben je ondernemer en op zoek naar een professionele fotograaf die je op je gemakt stelt en sfeervolle foto's kan maken? Ik ontmoet je graag!

Ik ben ook momentfotograaf en maak (portret)foto's van families, gezinnen, stellen en groepen. Heb je een bijzondere dag die nooit vergeten mag worden? Wil je zelf genieten van dat feest en zorgen dat een fotograaf de sfeer en de aanwezigen vastlegt? Wil je een keer foto's waar iedereen goed op staat? Voor jezelf of om cadeau te doen? Of vind je het leuk een keer een goede foto van jezelf te hebben? Als je het ook nog eens fijn vindt om ongedwongen op de foto te gaan met een fotograaf die oog heeft voor spontane momenten: dan ben ik de fotograaf die je zoekt!

Voor het bestellen van een cadeaubon: vul het formulier op mijn contactpagina in via deze link: Contact opnemen

Ik ben ook telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 51 76 01 15