Ik ben Angelique Lapré, geboren in 1965 en al jaren gek van fotograferen.

Van de beste moet je het leren: in de afgelopen jaren heb ik kennis opgedaan bij diverse fotografen, zoals fotografiedocent en fotograaf Mischa de Muynck. De masterclass portretfotografie van Rem van den Bosch was ook geweldig om te volgen. Vorig jaar heeft Elma Maaskant mij in het mooie Limburg nog meer fijne kneepjes van het vak bijgebracht.

 

Mijn ondernemers avontuur is van kortere duur: begin 2019 heb ik besloten mijn passie te volgen en een van mijn twee parttime banen als secretaris van de ondernemingsraad op te zeggen.

Zo gezegd zo gedaan: mijn bedrijf was 'geboren' ! 

veerse-meer-beeldbank-fotograaf-angelique-1-van-1

Waarom hou ik van fotografie? Foto's kunnen een verhaal vertellen en ik word blij van beelden die sfeer uitstralen. Of het nu gaat om een mooie zonsondergang, een krachtige zwart-wit foto of een sprekend portret: als ik de foto op het schermpje van mijn camera zie en ik ga glimlachen, dan weet ik dat het goed zit!

 

zwart-wit-1-van-1

De liefde voor fotografie heb ik van mijn vader. Al vele jaren neem ik bij bijna elk uitje mijn camera mee: je weet maar nooit wat je tegenkomt!

In 2016 ben ik met mijn gezin van het mooie Dordrecht naar het eveneens prachtige Middelburg verhuisd, om heerlijk dicht bij het strand te gaan wonen. 

portretfoto-angelique-duinen-zeeland-beeldbank-1-van-1 

Waar ik happy van word? Dat is o.a een salsa-dansje, lekker eten met een mooi glas wijn, een fotoshoot tijdens zonsondergang. Zolang het maar niet regent word ik ook blij van een mooi rondje op de racefiets.

wijn-beeldbank-fotograaf-angelique-1-van-1 

"Het is prettig samenwerken met jou en fijn dat je meedenkt. Je bent rustig en stelt me op mijn gemak"

dat is in het kort gezegd wat ik van klanten in het algemeen terugkrijg na de voorbereiding en de fotoshoots zelf. Ik hou ervan om door middel van foto's het verhaal van de ondernemer en het bedrijf 'te vertellen'.

Mijn slogan is dan ook: "Zeg het met foto's !"

 

Voor mij is het de perfecte mix om zowel portretfoto's als sfeerfoto's te maken voor de beeldbank van de ondernemers. Hierdoor kan ik fijn 1-op-1 werken met degene die ik portretteer en tevens mijn creativiteit aanspreken voor een serie afwisselende sfeerfoto's 

 

Graag tot ziens voor mijn camera om jouw verhaal te vertellen!

Angelique Lapré