unieke-zoektocht-fotograaf-angelique Unieke zoektocht

In 2020 was het voor mij zoeken, zowel op fotografisch, bedrijfsmatig als persoonlijk gebied.

Ik vind veel dingen leuk, dat is fijn maar heeft ook een nadelige kant. Veel (willen)doen én de innerlijke rust bewaren is voor mij namelijk altijd een uitdaging.

In de laatste maand van dit jaar voelde ik dat het tijd werd om even stil te staan en me af te vragen: waar word ik nu écht blij van? Is de balans nog goed? Welke 'piketpaaltjes' ga ik (waar) zetten?

Fotografisch gezien ben ik nog steeds het meest in mijn element als ik op pad ben om treffende beelden te maken. Foto’s die een bepaalde sfeer uitstralen, een boodschap lijken te vertellen of een verhaal kunnen versterken.

In het afgelopen jaar heb ik een aantal ondernemers geportretteerd en geholpen aan foto’s voor hun beeldbank. Dát is wat ik het allerleukst vind en kijk erg uit naar 2021 om nog veel meer prachtige verhalen van ondernemers in beeld te brengen!

Mijn bedrijf bestaat bijna 2 jaar. Daarnaast heb ik ook nog een parttime baan in loondienst. Gevolg is dat mijn bedrijf natuurlijk niet zo snel groeit. Soms frustreert dat.

Met regelmaat was ik dit jaar onrustig in mijn hoofd, omdat ik altijd meer ideeën heb dan tijd om ze uit te denken, laat staan uit te voeren.

Ik probeer dit te accepteren en zie in deze tijd ook de voordelen van deze combinatie.

Het geeft wel rust te weten dat ik ook dingen kan parkeren, kort of lang, zonder dat ik ze compleet moet schrappen.

Persoonlijk gezien is het zoeken naar balans en zelfvertrouwen als een rode raad in mijn leven. Het is mooi om te ervaren dat ontwikkeling op dat gebied geen grenzen kent.

Ook in 2020 heb ik piketpaaltjes gezet, mooie mensen ontmoet, prachtige locaties bezocht, veel dingen geleerd en meermalen stappen gezet buiten mijn figuurlijke comfortzone.

 

Kortom: 2020 was een ontdekkingsreis op diverse vlakken.

Een mooie tocht,

mijn unieke zoektocht …

 

December 2020